Onze DJ's


Niet één, maar 2 DJ's op uw feest!

Waar vindt u een drive-in show, die standaard met twee DJ's optreedt...? Onze professionele DJ's zijn niet alleen vrienden en collega's, maar ook familie van elkaar; een betere band en samenwerking bestaat er niet. Onze DJ's zijn puur uit hobby DJ's geworden; ze hebben alle 2 gerespecteerde full-time banen in de techniek. Deze hobby voeren ze allen met dezelfde grootse passie uit en zijn regelmatig, naast de vele optredens, in de 'bouwput' te vinden om Disco Surprise op alle fronten te verbeteren.
Robert Starlight
DJ sinds 1975
Geboorteplaats Delft
Woonplaats Ter Heijde a/z
Getrouwd Ja, met Gizella
Kinderen Dennis
Hobby's Muziek, remixen dance muziek, motoren, entertainment, techniek en automatisering
Beroep Hoofd Technische Dienst

Persoonlijke gegevens
Rob groeide op in Delft. In 1975 begon hij met platenspelers wat plaatjes te draaien voor zijn eindexamen feest. Kort daarna werd door een unieke samenloop van omstandigheden, samen met vrienden van Rob, Disco Surprise opgericht. In de jaren zeventig draaide hij diverse muziekstijlen en vooral opkomende remix disco music met geïmporteerde albums en singles uit Amerika. Regelmatig was hij als één van de vaste DJ's te zien in de Jeugkelder of de Tent. Hier werden de, in de regio bekende, Disco Surprise avonden gehouden voor kennissen, vrienden en familie. Eind jaren 70, begin jaren 80 werd er besloten om ook voor andere feesten te draaien zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen in het land. Begin 1982 ging Rob zijn eigen weg en stopte met de draaien op feesten. Zelf ging hij privé wel verder met remixen van muziek, waarbij hij eind jaren 80 in de ban raakte van de opkomende housemuziek.

In 2004 ging het toch kriebelen om weer optredens te verzorgen; samen met oud DJ's werden er plannen gemaakt, om een nieuwe installatie te bouwen met dezelfde uitgangsbasis als de vorige installatie, maar dan met de nieuwste technieken erin verwerkt. Tegenwoordig treedt hij samen met het team van Disco Surprise regelmatig in heel Nederland op en draait hij bijna alle genres van muziek. Naast het draaien is hij bezig met het experimenteren van het remixen van diverse soorten dance muziek.
Ted van Scheijndel
DJ sinds 1981
Geboorteplaats Delft
Woonplaats Naaldwijk
Getrouwd Ja, met Clarie
Kinderen Thomas, Lique en Maurits
Hobby's Nog in te vullen...
Beroep Assistent Hoofd Technische Dienst

Persoonlijke gegevens
Nog niet ingevuld.
DJ Divuze
DJ sinds 2004
Geboorteplaats Voorburg
Woonplaats Den Haag
Getrouwd Nee, maar in relatie met Dieke
Kinderen Nee
Hobby's Muziek, films, motoren, automatisering en koken
Beroep Eigenaar van Texira

Persoonlijke gegevens
Nog niet ingevuld.