Installatie


De drive-in show met gegarandeerd de meest complete en bijzondere installatie die u ooit heeft gezien.

Als u ons inhuurt, staan wij niet in een hoekje met een laptop op een tafeltje te draaien. Onze installatie heeft de ruimte nodig, en dit vanwege goede redenen!


Compleet.

Onze installatie dient als podium, orkest en decor voor uw feest. Met een custom-made geluidsinstallatie, ingebouwde lichteffecten en prachtige video-projecties, durven wij ons te onderscheiden van onze concullega's. Klik hier om te zien wat wij hier mee bedoelen...

De installatie is geschikt voor in- en outdoor feesten vanaf 50 tot meer dan 500 personen. Omdat elk feest verschillend is, passen wij onze installatie hier op aan.

Kwaliteit

Al vanaf begin van Disco Surprise, willen wij een zo goed mogelijke presentatie verwezenlijken. Dit kan alleen met degelijk en op elkaar afgestemd apparatuur. Door maximaal te investeren in nieuwe technieken en apparaten, weten we deze kwaliteit minstens te behalen en zijn we ervan overtuigd deze steeds te verbeteren.

Veiligheid

Ons apparatuur is gemonteerd en aangesloten met uiterste veiligheid in gedachte. Onverhoopte ongelukken tijdens uw feest worden hierdoor geminimaliseerd.