Reacties


Overzicht van de laatste reacties.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de laatst geplaatste reacties van onze klanten.

Wilt u ook een reactie plaatsen? Stuur dan een email naar info@discosurprise.nl.


ONVERGETELIJK! Het was een spetterend optreden, afgewisseld door unieke, professionele verkleedacts horend bij het nummer dat op dat moment werd gedraaid. De mannen zijn een verademing voor een ieder die zich wil onderdompelen in de jaren 70, 80 en later. De zaal ging massaal uit zijn dak, ook mensen die dat normaal gesproken nooit doen! Disco Surprise: bedankt voor een onvergetelijke avond genieten!!! Lieve groet, David Bakker

David, 2024-03-22

Disco Surprise verzorgde de muzikale aankleding en entertainment op mijn 40-jaar-proud-to-be-fout-feest. En wat deden ze dat leuk! Goed voorbereid en heel enthousiast zorgde zij op de avond zelf dat nagenoeg iedereen de dansvloer op kwam. Deze mannen zijn absoluut een aanrader als je een gezellig swingend feest wil.

Mendy, 2023-10-28

Wij wisten niet wat wij zouden krijgen bij het boeken van Disco Surprise, waar zij mee komen opdagen is niet normaal! Wat een fantastische avond zetten ze neer met leuke verrassende acts. Wij hadden rond de 150 man op de avond en een ieder vond het top. Dat maakt het een avond om nooit te vergeten. Grootse dankjewel!

Jaco en Marianne, 2023-10-27

Super feest Wat een enthousiasme hebben ze, gaat de hele avond door. Fantastische sfeer draaien voor ieder wat wils en hebben leuke acts tussendoor iedereen heeft genoten SUPPER .

Adrie en Mario, 2023-06-30

Super goede Show. Uitstekend. Prettige Deejays en professioneel met goede apparatuur. Zijn er op tijd en de tussendoor acts zijn leuk voor het publiek.

Frank en Mary, 2023-04-27

Wij willen graag doorgeven dat de familie en vrienden van ons hebben genoten van de wijze waarop het feest is gevierd onder jullie leiding. Muziek en entertainment was compleet. Dank hiervoor.

Gozien en Ger Eijer, 2023-04-22

100 jarige Jubilieum s.v. OKK : Vanaf eerste contact tot aan einde feest was het gevoel goed. De vip ontvangst werd door de gasten goed ontvangen en leverde memorabele fotos op. Ook de opbouw en afbouw ging rap...toneel zag er erg leuk en feestelijk uit. Het feest was mede dankzij Disco Surprise een succes. De sfeer werd er heel goed ingebracht! Veel mensen die niet echt stil konden blijven staan ondanks een verstokte weerstand tegen dansen. De muziek was er met het begin van het feest maar met het echte werk werd nog even gewacht daar mensen toch het eerste uur / anderhalf uur met elkaar willen praten. Daar was dus wel over nagedacht en komt ook de jarenlange ervaring, hoe de entertainment te regelen, naar voren. Al met al zijn we helemaal tevreden.

Eric, 2022-11-12

Geslaagd feest met Disco Surprise! Rob en Ted van Disco Surprise hebben voor ons een heel geslaagd feest neergezet! We hebben alleen maar leuke reacties gekregen op ons Abraham feest met Disco Surprise. Een paar weken voor het feest begon kwamen Rob en Ted al helemaal vanuit Zuid-Holland-Zuid naar Noord-Holland-Noord om de voor hun nieuwe locatie te bekijken om te zien hoe en waar ze de geluidsinstallatie neer konden zetten. Dat gaf ons meteen het goede gevoel dat dit bij hun wel in goede handen was. Op de feestavond hadden zij alles prima op tijd klaargezet en gesoundchecked voordat onze gasten kwamen. En toen onze gasten eenmaal binnenkwamen was er al direct een leuke sfeer door de hoedjes en boas waarmee de gasten op de fotos werden gezet door Rob en Ted. Rob had van tevoren 2 leuke filmpjes van fotos en muziek in elkaar gezet, die onze gasten erg leuk vonden om te zien op het feest. Er werd goed rekening gehouden met het geluidsniveau op onze locatie in een serre en wetende dat onze gasten ook graag met elkaar wilden kletsen. Gezellige muziek, en ook alle door ons gevraagde verzoeknummers werden gedraaid, waarvan 2 dus als leuke filmpjes. En ze verrasten iedereen door bij de muziek zich ook te verkleedden of een gekke pruik op te zetten, en zich soms daarmee op de dansvloer te begeven, hilarisch! De dag na het feest ontvingen wij al de fotos die aan het begin van alle gasten gemaakt werden door Rob en Ted, dat kwam ook goed uit want daarmee kon er voor de echte verjaardagsdatum nog iets leuks mee gedaan worden. Kortom, wij zijn helemaal tevreden over de Disco Surprise van Rob en Ted!

Joost en Veronie, 2022-10-29

Lustrumfeest Het was top! Jullie wisten de boel goed in beweging te krijgen, nu is dat niet zo moeilijk, deze club gaat altijd wel massaal de dansvloer op, bleven afwisselende dansplaten draaien, muziek dus veelzijdig, volume goed, jullie waren ook enthousiast en humoristisch. Onder het dansen door keek ik toch iedereen keer, wat hebben ze nu weer voor act. En verder: goede prijs/kwaliteit verhouding, Van bijna alle leden aanwezig lovende en positieve reacties gehad op het gehele feest, dus wij zijn als commissie blij met het totale plaatje, waar jullie een goed aandeel in hadden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Succes met jullie Disco Surprise

Sportvereniging DelftSki, 2022-09-25

Disco Surprise wat kan je erover zeggen ! Nou heel veel want ze hebben voor ons echt een topavond georganiseerd. Een feest voor 100 man in een hele gezellige locatie die fantastisch kleur gegeven werd door Ted en Rob van Disco Surprise. Van te voren even afspreken , ruimte scannen en afspreken wat we wilde. Op de dag van het feest, beide 60 jaar en 15 jaren samen kwam het los. Lekker opbouwen en je zag de tenniskantine veranderen in een ware disco. Zag er groots en gaaf uit. Een VIP ontvangst voor de gasten met grappige foto,s om in de stemming te komen en hierna kon de avond los. Heerlijke dansmuziek en de dj,s lekker verkleden bij ieder nummer, wat een enthousiasme hebben Ted en Rob zeg en dat continue de hele avond door. Goed inspelen op wat er op de dansvloer gebeurde. Jong en oud hadden een fantastische avond. Jullie zijn toppers. Heel heel hartelijk dank. Groetjes Ed en Trees

Ed en Trees, 2022-09-17

Na lang wachten en een vervelende periode in verband met COVID-19, hebben wij eindelijk onze bruiloft kunnen vieren. Tijdens de bruiloft hebben wij Disco Surprise geboekt om tijdens de feestavond te komen draaien. Vanaf het begin was het contact heel erg prettig en zijn Rob en Ted ook bij ons thuis geweest om alle zaken te bespreken. Heel fijn. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Het was bijvoorbeeld geen probleem om een lijst met voorkeursnummers door te geven. Andere wensen waren ook bespreekbaar. Ook hebben wij gekozen voor de VIP ontvangst. Dit is echt een enorme aanrader. Rob en Ted doen dit heel erg leuk en alle gasten waren enthousiast. De volgende dag hebben we zelfs de fotos al mogen ontvangen. Het opbouwen gaat erg professioneel en de Deejay set ziet er erg gelikt uit. Het draaien tijdens de feestavond was helemaal top. De Deejays spelen heel erg goed in op de behoefte van de gasten en voelen de sfeer geweldig aan. Muziek loopt prima over en Disco Surprise maakt er werkelijk een knalfeest van. Ik kan iedereen aanraden om Rob en Ted te boeken voor een feest. Mannen, nogmaals heel erg bedankt en wie weet tot ziens.

Jacqueline en Wilco, 2022-06-05

Zaterdag 5 oktober gaven wij een feest in sportcafe de Wielepet in Monster. Wij wilden heel graag een gezellig feest met muzikale entertainment, waarbij de gasten wel de mogelijkheid hadden om met elkaar te praten. Via Google vonden wij Disco Surprise. Rob en Ted namen de moeite om eerst op locatie te gaan kijken of hun apparatuur daar zou passen. Toen dit mogelijk was, kwamen zij bij ons thuis langs om o.a. onze wensen en muzieksmaak te bespreken. Wij wilden graag een VIP ontvangst, zodat de gasten leuk ontvangen zouden worden, er al meteen een gezellige sfeer ontstond en wij als herinnering leuke fotos hadden. Wij kunnen niet anders zeggen dat Disco Surprise, samen met de beheerders van de Wielepet, er voor hebben gezorgd dat de feestavond een groot succes was. Rob en Ted zijn heel professioneel, bereiden alles goed voor, laten niets aan het toeval over, ontzorgen, zijn prettig in de omgang en zorgen voor een leuke sfeer met hun acts. Van veel gasten kregen wij te horen dat ze een topavond hebben gehad. Ook waren veel gasten zeer te spreken over het feit dat er, naast de muziek en de mogelijkheid om te dansen, er nog goed met elkaar gesproken kon worden. Rob en Ted hebben dit heel goed ingeschat. Wij hebben naderhand de fotos van de VIP ontvangst aan onze gasten gestuurd. Dat zorgden voor vele leuke reacties en een hoop napret.Rob en Ted, nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest en wij hopen jullie nog een keer op een feest te treffen.

Hans en Ilse , 2019-10-05

Vanaf onze eerste kennismaking, met Ted en Rob, hadden we super veel zin in ons bruiloftsfeest. We hadden t arrangement met VIP ontvangst. Bij binnenkomst werd iedereen op de foto gezet. Er werd gebruik gemaakt van brillen, pruiken hoedjes etc. De stemming zat er gelijk goed in en, bijkomend voordeel, je heb gelijk iedereen op de foto. Heel erg leuk dat jullie met zoveel energie en zoveel enthousiasme muziek en sfeer brengen die erg aanstekelijk werkt. Dit met jullie verkleedpartijen maakte ons feest onvergetelijk. Al onze gasten kijken terug op een super feest. En wij tuurlijk ook

Johan en Trudy, 2019-09-06

Wij kijken terug op een heel gezellig feest. Met jullie bijdrage in de vorm van een echte discotheek zoals wij kennen toen wij nog jong en wild waren en de heerlijke variatie in muziek. De “oudjes” onder ons hebben het enorm naar hun zin gehad maar ook de jongelui. Die hadden weer eens wat anders dan wat zij gewend zijn met de dj’s van hun generatie. Zij vonden het geweldig. Er werd lekker veel gedanst, daar houden wij van! En jullie maken het feest compleet met jullie attributen en acts.

Geert en Marja, 2019-08-17

Beste Disco Suprise! Bedankt voor jullie muzikale invulling van mijn feestje! Jullie zijn makkelijk en prettig in de omgang en alles was goed geregeld! We konden goed zeggen wat we wilden waar jullie op inspeelden. Wat een mooie en professionele apparatuur, hierdoor zag de ruimte er gelijk leuk uit. Ik heb genoten, mede door jullie inzet. Nogmaals bedankt!

Renée, 2019-05-04

Beste heren van Disco Surprise, Wederom onze dank voor jullie geweldige manier van optreden. We hadden eerder met Disco Surprise een topfeest gevierd. In een mooie ambiance werden bij de ontvangst van de gasten foto’s gemaakt die later op de beamer werden getoond. Er werd lounge muziek gedraaid zoals we aangegeven hadden. De gasten konden daardoor goed met elkaar kennis maken en gezellig bijpraten. Na het buffet begon de feestavond met jullie muzikale inbreng. We werden op onze wenken bediend en toen de dansvloer vol liep is íe niet meer leeg geweest. Echt een hele goede aaneenschakeling van de juiste muziek met de leuke acts die Rob en Ted daaraan toevoegen. Echt TOP! Wij en de gasten waren erg te spreken over jullie optreden. Nogmaals bedankt!

Feestelijke groeten, LeMa tomate, 2019-02-15

Disco Surprise is in 1 woord: GEWELDIG! Wat een feest hebben wij gehad! Ons thema was FOUT en Disco Surprise speelde daar fantastisch op in met hun kostuums, pruiken en dansjes! Zoveel leuke reacties gehad, echt een aanrader!

Bettina en Noëlle uit Bergambach, 2018-11-16

Een feestavond in de categorie niet alledaagse avonden ! Dat werd ons jubilea feest afgelopen zaterdag 29 september. Het begon al bij de opbouw van alle apparatuur en geluidsinstallaties. Ted en Rob zijn vakmensen, professionals, en binnen een uur was het geheel opgebouwd. De enthousiaste mannen van Disco Surprise zorgden vervolgens voor een onvergetelijke party. Een show vol entertainment, een foto reportage, afgewisseld met muziek naar keuze. Daarbij viel het vooral op dat er moeiteloos overgeschakeld werd van motown, een vleugje soul, rockballads en knerpende rock klassiekers. Zelfs een heuse videoclip tijdens 1 van onze favoriete rockklassiekers bleef niet achterwege. Disco Surprise zorgt ervoor dat de dansvloer bijna de gehele avond bezet is en dat is een kwaliteit. Op aanvraag zijn alle muzieksoorten en liedjes uit de vroegere en recente muziekgeschiedenis mogelijk. Zelfs het voor velen onbekende en huiveringwekkend mooie nummer van de Achterhoekse formatie Normaal : De Boer dat is de Keerl !!

Jeanette, Larissa en Albert, 2018-09-27

Disco Surprise is er weer in geslaagd om ons personeelsfeest tot een echte belevenis te maken door hun goede muziekkeuze en leuke acts tussen door. Ook door hun professionele voorbereiding met name inspectie van de locatie aan het strand en de communicatie met ons en de strandtent eigenaar waren er geen nare verrassingen alleen maar mooie Disco Surprises! Waarvoor onze dank!

Wim, 2018-09-11

Disco Surprise heeft van onze avond een echte feestavond gemaakt. Dit kan alleen tot stand komen door een stuk persoonlijke aandacht die door de heren wordt gegeven. Zij staan open voor alle vragen en wensen die er zijn en zorgen dat deze op een goede manier worden verwerkt in het feest. Disco Surprise zorgt voor een mooi feest en ont zorgt door een goede communicatie en staan open voor ieder idee.

Theo en Else, 2018-09-01

2 Enthousiaste kerels Ted en Rob arriveerde al op tijd omdat wij voor Disco Surprise een beetje buiten de regio woonden: Zundert-Brabant, en later bleek ook wel waarom, er moest een complete vrachtwagen met spullen gelost en opgebouwd worden. een paar uur later waren de mannen klaar met de opbouw en kon de avond beginnen ze hadden een VIP-ontvangt voor onze gasten, wat de gasten als een leuke entree hebben ervaren, en wat later erg leuke fotos heeft opgeleverd. Een leuke toevoeging van de heren op hun disco. Met een gelikte video op de beamer startte de avond, van allerlei soorten muziek kwam er langs, en de energie spatte van de beide diskjockeys af. Kortom het werd een leuke avond. Mede door de VIP ontvangst en de acts die ze doorlopend door de avond deden, onderscheid Disco Surprise zich ten opzichte van de reguliere disco. Kortom als je weer eens iets anders wilt dan een standaard plaatjesdraai-mannetje dan zit je bij de mannen van Disco Surprise goed.

Frank en Ellie, 2018-06-30

Jullie waren in 2 woorden Fantastisch en Episch, iedereen heeft volop genoten van jullie, vanaf de VIP ontvangst tot aan jullie swingende shows! Wij hadden niemand beter kunnen wensen op onze bruiloft en dat zegt iets als je het over één van de belangrijkste dagen uit je leven hebt! Niets dan lof en inderdaad hopelijk tot binnenkort, iedereen is helemaal fan van jullie! Een heel hartelijke groet van een super tevreden klant en ongekend gelukkige man en vrouw:):) het ga jullie goed!

Dico, Joyce en Noëlle!, 2018-05-18

Ontzettend bedankt voor jullie geweldige bijdrage op mijn disco-feest. Heerlijke muziek en show! Jullie flexibiliteit en inzet zijn super.

‎Sandra, 2018-04-28

Wat hebben jullie een geweldig feest neergezet. De muziek was voor ieder wat wils en over verzoekjes deden jullie totaal niet moeilijk. Het was mede door jullie een fantastisch feest!!!

Annelies - Ñ WZH Sammersbrug , 2018-02-22

Heel hartelijk dank voor weer een super avond! Heerlijke muziek, leuke aankleding en super sfeer. Het lukt jullie elk jaar weer de dansvloer vanaf het begin tot het einde goed gevuld te houden. Jullie zijn top! Tot volgend jaar!

‎Martina, 2018-02-17

Een topavond gehad in de stijl van SKY RADIO met een paar speciale optredens achter de draaitafels. Disco Surprise heeft een geweldige uitstraling, er staat echt iets heel bijzonders in de feestlocatie waar je niet omheen kunt! En de VIP ontvangst met geweldige foto’s van de gasten is zo leuk om terug te zien. Het is heel leuk samenwerken met jullie en je kunt zien dat jullie plezier hebben in alles wat jullie doen op zo’n avond. Het was een TOP feestje!!!!

Dianne, 2018-01-06

Disco surprise; Is er een feest, zorg dat Disco Surprise het verzorgt en het samen moet jouw en de club mee beleefd. Voor onze huwelijke avond feest hadden wij gekozen voor Disco Surprise. Daar was de eerste ontmoeting, een fijn gesprek om alles wensen te bespreken en beeld te geven wat voor soort feesten en muziek wij graag zouden willen. Onze locatie was een puntje maar Disco Surprise kwamen samen met de locatie eruit. De avond zelf kwam daar de disco, met mooie lampen en alles, ja wij hebben er zin in!!!! Door de unieke muziek keuze en mooie optredens tussendoor komt er geen stilte tijdens de avond. Iedereen swingt en danst en er hangt een hele vrolijke sfeer. Het blijft swingen en voor ons was het fijn om onze avond hakkühd af te sluiten. Tijdens de avond en na onze mooie avond bleven wij de complimenten binnen krijgen van iedereen van de mooie locatie en de toffe Disco Surprise. Wij hebben sowieso besloten als er een jubileum feest komt wij graag Disco Surprise uitnodigen.

Jeffrey en Monique, 2017-10-27

Op 12 augustus 2017 hadden wij gelukkig Disco Surprise vastgelegd voor een grote feestavond in de tent van onze Fancy Fair. Wat een muziekkeuze, wat een acts, wat een aankleding, wat een lichteffecten, wat een schitterende laser, kortom wat een complete, gezellige en goede avond, door deze gewone, aardige, vriendelijke, lieve mensen. Heel hartelijk bedankt en hopelijk tot snel. Tuinpark Ons Lustoord

Ina, 2017-08-12

Beste Ted en Rob op 24 juni 2017 hebben jullie bij Onder Ons te Delft een geweldige feestavond verzorgt Perfecte muziek en zeker niet te vergeten de leuke acts die door jullie werden gedaan. Dit werd zeker door een ieder zeer gewaardeerd Ik kan een ieder dit gezelschap aanbevelen. En zeker tot een volgende keer

Ron, Anita en Annie, 2017-06-24

Op vrijdagavond een super leuk feestje gehad waarbij de Disco Surprise een grote rol heeft gespeeld. Door de hele installatie met mooie licht effecten ziet de zaal er al meteen gezellig uit! Daarnaast hebben de heren leuke acts tussendoor en draaien ze muziek voor een ieder, lekker veelzijdig. Kortom, een top team voor een top feest! Heren, bedankt!

Esther , 2016-12-16

Hallo Dennis, Ted en Rob Wat hebben we genoten van jullie. We wisten dat jullie ontzettend leuk waren. Maar jullie hebben echt alles overtroffen. Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt. De aankleding, de lichten en alle andere attributen. Jullie zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft. De gasten hebben genoten. Ook van de VIP ontvangst . Wat een schitterend succes. Echt niet te missen. Een volgend feest zijn jullie er zeker weer bij. Heel erg bedankt dat jullie van ons feest een knal feest hebben gemaakt

Corné en Mérian, 2016-10-29

Een geweldig feest mede dankzij Disco Surprise. Geweldige VIP ontvangst. Iedereen werd op een originele manier op de foto gezet. Wij genoten van jullie optreden. Goede muziekkeuze, onze complimenten. Voor herhaling vatbaar,

Elly en Frans, 2016-10-01

Onze familie kent disco Surprise al van diversen feesten. Wanneer er een feestje in aantocht is proberen we deze jongens te reserveren. Zij waren mede verantwoordelijk voor een supergezellige avond op ons dertig jarig huwelijk feest. Dennis Ted en Rob het was weer top. Bedankt jongens,

Peet en Dominique, 2016-09-24

Wij hebben een superfeest gehad , alle gasten hebben erg genoten en op naar het volgende feestje. Een aanrader voor elk feestje , tot de volgende keer.

Jennina, 2016-09-09

Het was een geslaagd feest in Creil mede mogelijk gemaakt door Disco Surprise. Wij zullen aan jullie denken bij een ander feest of feestje, super bedankt.

Vincent , 2016-09-03

De jongens van Discosurprise hebben een geweldige trouwfeest verzorgd. Met hun behulpzaamheid, enthousiasme en humor hoefde we ons geen zorgen te maken over het entertainment. De VIP ontvangst is een leuke "ice breaker" en we kregen de slappe lach bij het zien van deze fotos bij thuiskomst. Bedankt hiervoor en groeten uit Rotterdam

Marco en Melinde, 2016-08-26

Ik kan terug kijken op een geweldig verjaardagsfeest, ik had niet beter kunnen wensen, zowel op de avond zelf als de dagen en erna veel complimenten gehad , vooral ook over de muziek. Top. Dezelfde avond heeft één van de gasten jullie alweer gecontracteerd. Absoluut zou ik geen verbetering of tip kunnen geven. Juiste muziekkeuze en als er volop gedanst wordt door 60 plussers zegt dat genoeg Echt een feest en genoten van jullie optredens. Geweldig en al helemaal van Meatloaf Subliem! Groet van een meer dan tevreden Joke

Joke, 2016-07-02

Het gebeurt niet vaak dat je 2 weken na een feest nog steeds berichtjes krijgt dat het zo leuk is geweest. Nou het overkomt ons, tot vandaag nog steeds reacties op ons 25 jarig huwelijksfeest van 21 mei jl. De mannen van Disco Surprise hebben daar zeker aan bijgedragen. Gevarieerde muziek, verrassende optredens en de VIP ontvangst die gelijk het ijs deed breken. Alles kan, alles mag. Complimenten. Bij een volgend feestje weten wij wie we de muziek moeten laten verzorgen. Bedankt.

Cliff en Petra, 2016-05-21

Wij zijn 13 mei getrouwd en zochten een deejay of band die er echt een feestje van zou maken, dit bleek best moeilijk want op internet zie je een paar filmpjes van iemand en dan moet je zelf maar beoordelen of dat voldoende is. Totdat een collega er op wees dat Disco Surprise echt onwijs leuk is en dat iedereen van jong tot oud staat te dansen, toen we de filmpjes zagen en het gesprek hadden gehad wat er allemaal mogelijk was waren wij om. En wat zijn wij blij geweest met onze keuze. Ze spelen goed in op de groep en van jong tot oud stonden ze te dansen! Ik zou ze iedereen aanraden maar dat hoeft niet eens want de gasten vertelden ons zelf al dat het een top feest was!! Bedankt voor de onvergetelijke avond

Sjoerd en Charlotte, 2016-05-13

Discosurprise heeft ons familiefeest op 19 maart 2016 in Het Gebouw in Ammerstol tot een groot succes gemaakt! Dat begon al met de VIP ontvangst bij de deur. Alle feestgangers konden zich uitdossen en werden leuk op de foto gezet. Dit bracht iedereen al direct in de juiste feeststemming... Er lag wel een uitdaging voor de deejays want de leeftijden van de partygangers varieerden van 17 tot 70. Zie dan iedereen het maar eens naar de zin te maken. Dit bleek geen probleem voor de deejays. Hun afwisselende muziekkeuze en acts brachten iedereen in een feest- en dansstemming. Discosurprise bedankt voor jullie inzet!

Wim, Annelies, Fien en Jeroen, 2016-03-19